Virgiel heeft ruim 2000 leden en telt daarbij 176 Virgielhuizen! Omdat Virgiel zoveel huizen heeft, is de kans dat je een kamer vindt als je lid wordt bij Virgiel erg groot. 

Er zijn verschillende soorten studentenhuizen van Virgiel in Delft: grote of kleine huizen, huizen met alleen jongens, alleen meisjes of gemengde huizen. Er zijn huizen met alleen leden van Virgiel en ook huizen met leden van andere studentenverenigingen in Delft, zoals het DSC. Wanneer je je inschrijft bij Virgiel, word je begeleid  in het vinden van een Virgielhuis dat bij je past. Na de KMT er is een week waarin je langs alle huizen kunt gaan om te kijken wat bij je past. Aan het einde van deze huiszoekweek vindt er een centrale instemming plaats bij ieder verenigingshuis. 

Het wonen in een verenigingshuis heeft veel voordelen. Zo snappen andere Virgilianen in je huis goed hoe de weekindeling eruit ziet en kunnen ouderejaars je helpen met je studie. Huizen organiseren veel activiteiten samen, zoals o.a. huisavonden, huisweekenden, huisvakanties en huisdiners! Ook tijdens de quarantainetijd worden er leuke dingen georganiseerd zoals koningsdag, klusprojecten of een festival in eigen tuin!

Wil jij meer weten over Virgielhuizen of een keertje eten in een Virgielhuis? Vul dan ons interesseformulier in en krijg je meer informatie per mail. 

Mannen

Virgiel heeft verschillende soorten mannenhuizen. Kleine huizen, met minder dan 8 personen en grote huizen, met meer dan 8 personen. Kijk hier naar een aantal foto’s en sfeerbeelden van mannenhuizen!Vrouwen

Virgiel heeft verschillende soorten vrouwenhuizen. Er zijn kleine huizen, met minder dan 8 meiden en grote huizen, met meer dan 8 personen. Kijk hier naar een aantal foto’s en sfeerbeelden van vrouwenhuizen!
Gemengd

Virgiel heeft ook veel gemengde huizen. Deze huizen verschillen in grootte en er wonen zowel mannen als vrouwen. Verder kunnen er in een gemengd huis ook nog personen van andere verenigingen in Delft wonen. Kijk hier naar een aantal foto’s en sfeerbeelden van gemengde huizen!
Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.