Inschrijven

Inschrijvingen

De inschrijvingen zullen dit jaar (2020) openen op de eerste dag van de digitale OWee (14 augustus) en zullen sluiten op laatste dag van de fysieke OWee (23 augustus). Daarna zal het pas volgend jaar weer mogelijk zijn om je in te schrijven bij Virgiel. 

De inschrijf link zal hier verschijnen op het moment dat dit mogelijk is.

Wil je meer informatie krijgen over o.a. de OWee, inschrijvingen en huizen? En wil jij daarnaast de mogelijkheid krijgen om te ontdekken of Virgiel bij je past? Twijfel dan niet en vul het interesseformulier in! Het is geheel vrijblijvend. 

COVID-19 update

De afgelopen weken is er door het OWee Bestuur in samenwerking met o.a. de gemeente en andere externe partijen gewerkt aan een geheel nieuwe OWee! Daarnaast wordt er ook nagedacht over de eerste periode als eerstejaars bij Virgiel. We hebben de informatie even voor jullie op een rijtje gezet (zie tijdlijn)!

VAKANTIE (t/m 13 augustus)

DIGITALE OWEE(14, 15, 16 augustus):

Tijdens de digitale OWee kun je via een platform van het OWee bestuur kennismaken met onze vereniging en om te zien wat Virgiel allemaal te bieden heeft. Er zullen verschillende programma’s worden aangeboden, zoals livestreams, chats met leden en nog veel meer!

FYSIEKE OWEE (17-23 augustus):

Voor een week lang zullen er fysieke dagen plaatsvinden. Aankomende studenten kunnen dan één dag fysiek naar Delft komen. De dagen zullen volledig worden ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM. Het zal o.a. mogelijk zijn om Virgiel van binnen te kunnen bekijken en vragen te stellen aan leden! Meer info over deze dagen zal volgen.

INSCHRIJVEN:

De inschrijvingen zullen (online) openen op 14 augustus. Inschrijven zal (online) mogelijk zijn tot 23 augustus. Daarnaast zijn we bezig met de mogelijkheden om een voorinschrijving plaats te laten vinden. Daarover zal binnenkort meer op onze kanalen verschijnen.

PRE-OWEE, KMT en het HUIZENTRAJECT:

Virgiel heeft normaliter voor de OWee de pre-OWee, en na de OWee de kenningsmakingstijd (KMT) en het huizentraject. Werkgroepen binnen de vereniging zijn bezig om dit vorm te geven (grijze balkjes in de tijdlijn). Hierbij wordt er geprobeerd zo veel mogelijk vast te houden aan de huidige structuur. Zodra er meer over bekend of besloten is, zal er weer een update plaatsvinden op onze website en Instagram.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.