Inschrijven

Wanneer kan ik mij inschrijven?

Het lotingsproces bestaat uit twee rondes. De eerste ronde bestaat uit twee lotingsmomenten. Per lotingsmoment is er dezelfde kans om ingeloot te worden. Na je inschrijving doe je automatisch mee aan het eerstvolgende lotingsmoment van ronde 1. Mocht je nog niet ingeloot worden in ronde 1, ga je automatisch door naar ronde 2. Ronde 2 heeft één lotingsmoment, deze vindt plaats aan het eind van de OWee. 

Vereisten om lid te worden

  • Bewijs van inschrijving van een erkende Hogeschool of Universiteit
    (de onderwijsinstelling hoeft niet in Delft gesitueerd te zijn)
  • De verplichte introductieperiode loopt van 25 augustus t/m 30 augustus 2020.

Maatregelen omtrent Covid-19

De inschrijvingen en introductie zullen geheel conform de richtlijnen van het RIVM verlopen. In verband met de maatregelen omtrent Covid-19 ziet de kmt er dit jaar anders uit dan normaal. Momenteel wordt er nog gekeken naar de verschillende mogelijkheden waarop we de kennismakingstijd vorm kunnen geven. Nadat je bent ingeschreven zal je op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen m.b.t. de situatie omtrent Covid-19 en de kennismakingstijd.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.