Wanneer kan ik mij inschrijven?

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen bij Virgiel dit jaar, is het mogelijk dat er een loting plaats zal vinden. De ingeschreven studenten zullen verdeeld worden over een aantal poules. Er zal gewerkt worden met een voorrangsregeling bij de toelatingsprocedure. Een verdere toelichting van dit proces is te vinden op de afbeeldingen hiernaast.

Om je in te schrijven voor de toelatingsprocedure zijn er twee inschrijfmomenten dit jaar.

Het eerste moment is van 26 juli tot 1 augustus. Dit moment is alleen bedoeld voor studenten die begonnen zijn met studeren in 2020 of eerder! Inschrijven zal enkel online mogelijk zijn.

Het tweede inschrijfmoment is tijdens de OWee zelf. Dat is dus van 15 augustus tot 20 augustus. Dit moment is bedoeld voor aankomend studenten, dus met studie beginjaar 2021! Ook deze inschrijving zal online gebeuren. De inschrijving sluit vrijdag 20 augustus om 12:00.

De volledige procedure is ook te downloaden:

Vereisten om lid te worden

  • Bewijs van inschrijving van een erkende Hogeschool of Universiteit
    (de onderwijsinstelling hoeft niet in Delft gesitueerd te zijn)
  • De verplichte introductieperiode loopt van 21 augustus t/m uiterst 6 september 2021. De data zijn afhankelijk van de maatregelen omtrent corona en staan dus nog niet vast. 

Maatregelen omtrent Covid-19

De inschrijvingen en introductie zullen geheel conform de richtlijnen van het RIVM verlopen. In verband met de maatregelen omtrent Covid-19 ziet de kmt er dit jaar anders uit dan normaal. Momenteel wordt er nog gekeken naar de verschillende mogelijkheden waarop we de kennismakingstijd vorm kunnen geven. Nadat je bent ingeschreven zal je op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen m.b.t. de situatie omtrent Covid-19 en de kennismakingstijd.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.