Verschillende evenementen

Naast de wekelijkse borrelavonden zijn er gedurende het jaar nog veel meer evenementen die je kunt bijwonen. Zo kun je bijvoorbeeld mee gaan op wintersport, jammen tijdens jamsessies en uit je dak gaan tijdens de N8W8. 

Borrelen

Virgiel staat bekend om haar borrelcultuur. Elke dag is er de mogelijkheid om een biertje te drinken aan de mooiste bar van Nederland! Op maandag kun je aanschuiven met je huis, dinsdag en donderdag is voor je club en mocht je na het sporten zin hebben in een biertje kan dat natuurlijk ook op de woensdag en vrijdag!  

N8W8

De N8W8 is een jaarlijks georganiseerd feest waarbij Virgiel vier dagen lang volledig op haar kop staat. Elke avond ga je met een van jouw groeperingen, verkleed en wel, los op de verschillende soorten muziek in de verschillende soorten ruimtes. Elke ruimte met haar eigen thema.

Naast dat het vier fantastische avonden zijn, is de week ervoor misschien nog wel leuker! In de week ervoor draagt elk lid haar steentje bij door elke dag flink in de weer te zijn om het gehele pand te versieren. 

Lustrum

Iedere 5 jaar viert Virgiel een heel jaar lang haar lustrum!  Met vette activiteiten kan iedere Virgiliaan nostalgisch terugkijken op de afgelopen jaren. Met 1000 man op lustrumwintersport of met een date naar het lustrumgala in Praag, niets is te gek in het lustrumjaar. In de zomer sluiten we het epische jaar af met de piekweken; waar het hele terrein door virgilianen is opgebouwd en aangekleed! Een jaar om nooit meer te vergeten! 

Kijk op de lustrumsite voor vette beelden en activiteiten tijdens het afgelopen lustrum 2 jaar geleden! https://devierdedimensie.nl/

OWee

Tijdens de OWee staat heel Delft elk jaar weer op zijn kop! De OWee is de algemene introductieweek voor alle aankomende eerstejaars studenten in Delft. Het is dé perfecte gelegenheid om de stad en alle studentenverenigingen te leren kennen. Tijdens de OWee organiseren wij elke dag verschillende evenementen bij ons op de vereniging, de binnenplaats wordt omgetoverd tot een groot terras waar we elke dag tot 10 uur kunnen feesten en een festival organiseren, waarna we het feest binnen doorzetten met bekende artiesten! In de OWee heb je als (aankomend) student deze week de mogelijkheid om je in te schrijven bij Virgiel. 

Dit jaar zal de OWee er door de corona maatregelen er geheel anders uitzien: het zal bestaan uit een digitaal deel waarbij er livestreams op een online platform worden gezet en een fysiek onderdeel waarbij elke aankomend eerstejaars de mogelijkheid heeft om één dag langs te komen op Virgiel. De invulling van de OWee  2021 is te vinden op de home pagina.

Wintersport

Ieder jaar organiseert Paapschnee de wintersport van Virgiel. Hierbij reizen veel Virgilianen, vooral veel eerstejaars clubs, af naar de bekende wintersport dorpen zoals Les deux Alpes, Alpe d’Huez, Saalbach, Avoriaz en Val Thorens.

Ook als je nog nooit op wintersport bent geweest is dit iets voor jou. Een week vol gezelligheid, perfecte omstandigheden om te leren skiën of boarden. 

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.