EVENEMENTEN

Naast de wekelijkse borrelavonden zijn er gedurende het jaar nog veel meer evenementen die je kunt bijwonen. Zo kun je bijvoorbeeld mee gaan op wintersport, jammen tijdens jamsessies en uit je dak gaan tijdens de N8W8, het vierdaagse feest van Virgiel! 

BORRELEN

Virgiel staat bekend om haar borrelcultuur Elke dag is er de mogelijkheid om een biertje te drinken aan de mooiste bar van Nederland! Op maandag kun je aanschuiven met je huis, dinsdag en donderdag is voor je club en mocht je na het sporten zin hebben in een biertje kan dat natuurlijk ook op de woensdag en vrijdag! Daarnaast heeft Virgiel de langste bar van Nederland!

N8W8

De N8W8 is een jaarlijks georganiseerd feest waarbij Virgiel vier dagen lang volledig op haar kop staat. Elke avond ga je, verkleed en wel, los op de verschillende soorten muziek in de verschillende soorten ruimtes. Elke ruimte met haar eigen thema. Naast dat het vier fantastische avonden zijn, is de week ervoor misschien nog wel leuker! In de week ervoor draagt elk lid haar steentje bij door elke dag flink in de weer te zijn om het gehele pand te versieren.

WINTERSPORT

Ieder jaar organiseert Paapschnee de wintersport van Virgiel. Hierbij reizen veel Virgilianen, vooral veel eerstejaars clubs, af naar bekende wintersport dorpen zoals Les deux Alpes, Alpe d’Huez, Saalbach, Avoriaz en Val Thorens. Ook als je nog nooit op wintersport bent geweest is dit iets voor jou. Een week vol gezelligheid, perfecte omstandigheden om te leren skiën of boarden.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.