Interesse

Virgiel Vrijdagen

Aankomende zomer heb jij de kans om al vóór de OWee langs te komen op Virgiel! Je kunt een uitgebreide rondleiding krijgen en een virgielhuis bezoeken. Elke vrijdag van de zomer zal in het teken staan van Virgiel Vrijdag en kun je een dag naar Delft komen! De data zijn 31 juli, 7 augustus en 13 augustus (donderdag Pre-OWee)! Op deze dag kun je een kijkje komen nemen op de toko en praten met de verschillende sportverenigingen, onderverenigingen en eerstejaars over hun eerste jaar op Virgiel. Waarna je langs kunt gaan in een huis naar keuze (man/vrouw/gemengd) om een hapje mee te eten en een drankje te doen! Lijkt dit je wat, vul dan het Virgiel op Vrijdag formulier in! Het is geheel vrijblijvend. 

Update: helaas zullen er geen Virgiel Vrijdagen meer plaats kunnen vinden naar aanleiding van de afgelopen persconferentie op donderdag 6 augustus 2020.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.