OWee

Tijdens de OWee staat heel Delft elk jaar weer op zijn kop! De OWee is de algemene introductieweek voor alle aankomende eerstejaars studenten in Delft. Het is dé perfecte gelegenheid om de stad en alle studentenverenigingen te leren kennen. Tijdens de OWee organiseren wij elke dag verschillende evenementen bij ons op de vereniging, de binnenplaats wordt omgetoverd tot een groot terras waar we elke dag tot 10 uur kunnen feesten en een festival organiseren, waarna we het feest binnen doorzetten met bekende artiesten! In de OWee heb je als (aankomend) student deze week de mogelijkheid om je in te schrijven bij Virgiel. 

Dit jaar zal de OWee er door de corona maatregelen er geheel anders uitzien: het zal bestaan uit een digitaal deel waarbij er livestreams op een online platform worden gezet en een fysiek onderdeel waarbij elke aankomend eerstejaars de mogelijkheid heeft om één dag langs te komen op Virgiel. De invulling van de OWee 2021 is te vinden op de home pagina.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.